.

Op bezoek bij staartploeg OHL hadden de Limburgers al snel de winst binnen. Neeskens Kebano opende de score na 13 minuten en in de 25e minuut zorgde Leon Bailey met een knappe knal voor de 0-2. Meteen na rust kopte de pas ingevallen Igor De Camargo de 0-3 in doel, iets voorbij het uur milderde Alessandro Cerigioni. In de stand komt Genk met 23 punten opnieuw de top zes binnen, OHL blijft vijftiende met twaalf punten.

Waasland-Beveren hield na een 2-1 de drie punten thuis tegen STVV. De Truienaars kwamen na 9 minuten op voorsprong via Cuevas. Zinho Gano maakte vrijwel meteen gelijk en twaalf minuten voor affluiten zorgde M'Sila voor de bevrijdende 2-1. De Waaslanders zijn tiende met twintig punten, STVV zevende met één punt meer.

(Belga/RR)

. Op bezoek bij staartploeg OHL hadden de Limburgers al snel de winst binnen. Neeskens Kebano opende de score na 13 minuten en in de 25e minuut zorgde Leon Bailey met een knappe knal voor de 0-2. Meteen na rust kopte de pas ingevallen Igor De Camargo de 0-3 in doel, iets voorbij het uur milderde Alessandro Cerigioni. In de stand komt Genk met 23 punten opnieuw de top zes binnen, OHL blijft vijftiende met twaalf punten. Waasland-Beveren hield na een 2-1 de drie punten thuis tegen STVV. De Truienaars kwamen na 9 minuten op voorsprong via Cuevas. Zinho Gano maakte vrijwel meteen gelijk en twaalf minuten voor affluiten zorgde M'Sila voor de bevrijdende 2-1. De Waaslanders zijn tiende met twintig punten, STVV zevende met één punt meer. (Belga/RR)