Na een kansarme eerste helft zorgde Sergej Milinkovic-Savic dan toch voor gejuich in de Cristal Arena. De Serviër legde van buiten het strafschopgebied aan en zag de bal in de rechterbovenhoek verdwijnen. De voor de geblesseerde Moris ingevallen Biebauw had geen verhaal. Een kwartier voor affluiten maaide Cocalic de doorgebroken Joseph-Monrose neer, waardoor KV Mechelen met 10 man moest voortspelen. Ondanks de numerieke minderheid gingen de troepen van Aleksandar Jankovic nog op zoek naar de gelijkmaker, maar tevergeefs.

Aan de overkant zette Schrijvers Biebauw nog aan het werk. De doelman van KV Mechelen duwde zijn poging tegen de paal.

Door de nederlaag tegen Racing Genk komt voor de Mechelaars een einde aan een reeks van zeven opeenvolgende overwinningen. In Play-off IIa staan KV Mechelen en Genk met 9 punten aan de leiding. Zulte Waregem en Waasland-Beveren, die zaterdag spelen, delen de laatste plaats met 1 punt.

(Belga/RR)

Na een kansarme eerste helft zorgde Sergej Milinkovic-Savic dan toch voor gejuich in de Cristal Arena. De Serviër legde van buiten het strafschopgebied aan en zag de bal in de rechterbovenhoek verdwijnen. De voor de geblesseerde Moris ingevallen Biebauw had geen verhaal. Een kwartier voor affluiten maaide Cocalic de doorgebroken Joseph-Monrose neer, waardoor KV Mechelen met 10 man moest voortspelen. Ondanks de numerieke minderheid gingen de troepen van Aleksandar Jankovic nog op zoek naar de gelijkmaker, maar tevergeefs. Aan de overkant zette Schrijvers Biebauw nog aan het werk. De doelman van KV Mechelen duwde zijn poging tegen de paal. Door de nederlaag tegen Racing Genk komt voor de Mechelaars een einde aan een reeks van zeven opeenvolgende overwinningen. In Play-off IIa staan KV Mechelen en Genk met 9 punten aan de leiding. Zulte Waregem en Waasland-Beveren, die zaterdag spelen, delen de laatste plaats met 1 punt. (Belga/RR)