Assistent-trainer Pierre Denier neemt het roer voorlopig over, bevestigt Genk. Zaterdag ontvangen de Limburgers op de tweede speeldag in de competitie Cercle Brugge.

Speciale raad

'Daar waar iedereen uitkeek naar een nieuwe start na een moeilijk seizoen, werd de eerste wedstrijd op KV Mechelen verrassend zwak ingezet. Op een extra raad van bestuur werd er maandagavond beslist de samenwerking onmiddellijk stop te zetten', meldt Genk.

Ferrera volgde eind februari de ontslagen Nederlander Mario Been op bij de Limburgse club. De 47-jarige Brusselaar leidde Genk in extremis naar een plaats in play-off I en werd daarvoor beloond met een contractverlenging van twee seizoenen. (Belga/TV/KVDA)

Assistent-trainer Pierre Denier neemt het roer voorlopig over, bevestigt Genk. Zaterdag ontvangen de Limburgers op de tweede speeldag in de competitie Cercle Brugge. Speciale raad 'Daar waar iedereen uitkeek naar een nieuwe start na een moeilijk seizoen, werd de eerste wedstrijd op KV Mechelen verrassend zwak ingezet. Op een extra raad van bestuur werd er maandagavond beslist de samenwerking onmiddellijk stop te zetten', meldt Genk. Ferrera volgde eind februari de ontslagen Nederlander Mario Been op bij de Limburgse club. De 47-jarige Brusselaar leidde Genk in extremis naar een plaats in play-off I en werd daarvoor beloond met een contractverlenging van twee seizoenen. (Belga/TV/KVDA)