Thomas Buffel opende de score al in de eerste minuut. In de 69e minuut bracht Jean Romaric Kevin Koffi Westerlo langszij. De Kempenaars kregen ook nog goede kansen op de 2-1. Doelman Läszlo Köteles hield Genk overeind en had geluk toen Mitch Apau de deklat trof.

Uiteindelijk was het nog Genk dat met de drie punten aan de haal ging. Kara Mbodj zorgde daarvoor door een minuut voor het einde een corner van Julien Gorius in doel te koppen.

Met 43 punten komt Racing Genk in de stand naast Standard op de vijfde plaats. Westerlo is met 30 punten negende.

(Belga/RR)

Thomas Buffel opende de score al in de eerste minuut. In de 69e minuut bracht Jean Romaric Kevin Koffi Westerlo langszij. De Kempenaars kregen ook nog goede kansen op de 2-1. Doelman Läszlo Köteles hield Genk overeind en had geluk toen Mitch Apau de deklat trof. Uiteindelijk was het nog Genk dat met de drie punten aan de haal ging. Kara Mbodj zorgde daarvoor door een minuut voor het einde een corner van Julien Gorius in doel te koppen. Met 43 punten komt Racing Genk in de stand naast Standard op de vijfde plaats. Westerlo is met 30 punten negende. (Belga/RR)