Op vijf plaatsen had Michel Preud'homme in vergelijking met de wedstrijd op Lokeren zijn ploeg gewijzigd voor de match tegen FC Kopenhagen. De trainer van Club Brugge blijft roteren en wuift alle opmerkingen dat dit de automatismen zou schaden weg: de tijd van een basisploeg is in het voetbal al lang voorbij. Club kon met een overwinning de basis leggen voor een Europese overwintering, maar mocht zich uiteindelijk nog gelukkig prijzen met een gelijkspel.

Club Brugge kon de opwaartse lijn van de voorbije weken niet doortrekken. Het mist vooral vooraan scherpte. Nicolas Castillo kreeg weer een kans, maar voor de Chileen groeide de wedstrijd uit tot een treurmars, een knappe vrij trap op de lat ten spijt. Zijn spel zat vol slordigheden en opvallen deed Castillo vooral door in dispuut te gaan met de scheidsrechter. Zelfs toen hij eens duidelijk buitenspel stond en terecht werd afgevlagd, ging hij daarmee niet akkoord.

Gezocht voor Club Brugge: een sluipschutter

Verbeten probeert Michel Preud'homme zijn denkbeelden op Club Brugge over te planten. Dat lukt steeds beter. Er wordt in blok gevoetbald, met de mentaliteit en het engagement dat verankerd zit in de ziel van blauw-zwart. Maar het gebrek aan een sluipschutter vormt een probleem. Tom De Sutter mist na zijn blessure nog het nodige ritme en José Izquierdo maakt wel vorderingen, maar heeft zich nog lang niet aangepast. De productiviteit van Clubs frontlijn ligt dan ook aan de lage kant: in de competitie staan ze in voor zes van de 22 goals.

Op termijn kan Obbi Oulare dat verhelpen. De aanvaller, die na zijn geslaagd debuut tegen KV Kortrijk wat al te snel werd bejubeld, wordt rustig gebracht en moet nog aan zijn conditie werken. Hij is een van de exponenten van een jonge, aanstormende lichting. Een vreemde contradictie in een club met zestien buitenlanders uit vijftien landen.

Op vijf plaatsen had Michel Preud'homme in vergelijking met de wedstrijd op Lokeren zijn ploeg gewijzigd voor de match tegen FC Kopenhagen. De trainer van Club Brugge blijft roteren en wuift alle opmerkingen dat dit de automatismen zou schaden weg: de tijd van een basisploeg is in het voetbal al lang voorbij. Club kon met een overwinning de basis leggen voor een Europese overwintering, maar mocht zich uiteindelijk nog gelukkig prijzen met een gelijkspel. Club Brugge kon de opwaartse lijn van de voorbije weken niet doortrekken. Het mist vooral vooraan scherpte. Nicolas Castillo kreeg weer een kans, maar voor de Chileen groeide de wedstrijd uit tot een treurmars, een knappe vrij trap op de lat ten spijt. Zijn spel zat vol slordigheden en opvallen deed Castillo vooral door in dispuut te gaan met de scheidsrechter. Zelfs toen hij eens duidelijk buitenspel stond en terecht werd afgevlagd, ging hij daarmee niet akkoord.Verbeten probeert Michel Preud'homme zijn denkbeelden op Club Brugge over te planten. Dat lukt steeds beter. Er wordt in blok gevoetbald, met de mentaliteit en het engagement dat verankerd zit in de ziel van blauw-zwart. Maar het gebrek aan een sluipschutter vormt een probleem. Tom De Sutter mist na zijn blessure nog het nodige ritme en José Izquierdo maakt wel vorderingen, maar heeft zich nog lang niet aangepast. De productiviteit van Clubs frontlijn ligt dan ook aan de lage kant: in de competitie staan ze in voor zes van de 22 goals.Op termijn kan Obbi Oulare dat verhelpen. De aanvaller, die na zijn geslaagd debuut tegen KV Kortrijk wat al te snel werd bejubeld, wordt rustig gebracht en moet nog aan zijn conditie werken. Hij is een van de exponenten van een jonge, aanstormende lichting. Een vreemde contradictie in een club met zestien buitenlanders uit vijftien landen.