Nadat Dennis van Wijk lang in de onzekerheid bleef en uiteindelijk koos voor Antwerp, liet Abbas Bayat het trainersdossier wat liggen. Bayat probeert immers al geruime tijd van de club af te raken, en dacht met Luciano D'Onofrio een koper te hebben gevonden. Maar onenigheid over de verkoopprijs maakten de onderhandelingen moeilijk. Door die beslommeringen schoot Bayat pas vorige week in actie in het trainersdossier.

Maandag kreeg Glen De Boeck, die ook vorig seizoen al praatte met Charleroi, een telefoontje. Of hij direct wilde tekenen. De Boeck vroeg evenwel twaalf uur bedenktijd, informeerde zich en besliste uiteindelijk om het niet te doen.

De competitiestart is zwaar, met achtereenvolgens thuismatchen tegen Club Brugge, Standard, Gent en Genk, en met uitmatchen bij Kortrijk, Beerschot en Bergen. Op vijf weken van die start achtte hij de tijd te kort om de voorbereiding nog goed te doen. In afwachting van een nieuwe trainer leidde Mario Notaro vorige week de trainingen. (PTK)

Nadat Dennis van Wijk lang in de onzekerheid bleef en uiteindelijk koos voor Antwerp, liet Abbas Bayat het trainersdossier wat liggen. Bayat probeert immers al geruime tijd van de club af te raken, en dacht met Luciano D'Onofrio een koper te hebben gevonden. Maar onenigheid over de verkoopprijs maakten de onderhandelingen moeilijk. Door die beslommeringen schoot Bayat pas vorige week in actie in het trainersdossier. Maandag kreeg Glen De Boeck, die ook vorig seizoen al praatte met Charleroi, een telefoontje. Of hij direct wilde tekenen. De Boeck vroeg evenwel twaalf uur bedenktijd, informeerde zich en besliste uiteindelijk om het niet te doen. De competitiestart is zwaar, met achtereenvolgens thuismatchen tegen Club Brugge, Standard, Gent en Genk, en met uitmatchen bij Kortrijk, Beerschot en Bergen. Op vijf weken van die start achtte hij de tijd te kort om de voorbereiding nog goed te doen. In afwachting van een nieuwe trainer leidde Mario Notaro vorige week de trainingen. (PTK)