Voor het clubbestuur van de Great Old is het nieuws een opsteker nadat verschillende andere partners de samenwerking stopzetten vanwege de aanstelling van Marc Overmars als sportief directeur. Die moest bij Ajax opstappen na grensoverschrijdend gedrag.

Heylen Vastgoed is al elf jaar partner van het stamnummer 1 en prijkt met het bedrijfslogo op de rug van de spelers. 'Als je aan iets begint, moet je er rotsvast in geloven en consequent zijn. Dat doet RAFC en dat doen wij ook. Rood en wit zijn niet toevallig ook onze merkkleuren', zegt Johan Heylen.

'Door deze verlenging is meteen ook duidelijk dat Heylen Vastgoed een trouwe én betrouwbare partner is. Iets wat het bedrijf ook zelf hoog in het rood-witte vaandel draagt in zijn dagelijkse werking op de vastgoedmarkt', vult Antwerp aan.

Voor het clubbestuur van de Great Old is het nieuws een opsteker nadat verschillende andere partners de samenwerking stopzetten vanwege de aanstelling van Marc Overmars als sportief directeur. Die moest bij Ajax opstappen na grensoverschrijdend gedrag. Heylen Vastgoed is al elf jaar partner van het stamnummer 1 en prijkt met het bedrijfslogo op de rug van de spelers. 'Als je aan iets begint, moet je er rotsvast in geloven en consequent zijn. Dat doet RAFC en dat doen wij ook. Rood en wit zijn niet toevallig ook onze merkkleuren', zegt Johan Heylen. 'Door deze verlenging is meteen ook duidelijk dat Heylen Vastgoed een trouwe én betrouwbare partner is. Iets wat het bedrijf ook zelf hoog in het rood-witte vaandel draagt in zijn dagelijkse werking op de vastgoedmarkt', vult Antwerp aan.