Dat maakte hij bekend op een persconferentie in de Ghelamco Arena.

De centrale middenvelder en aanvoerder van de Buffalo's draagt het Gentse shirt sinds juli 2014. Vorig seizoen had hij een groot aandeel in de eerste landstitel van AA Gent. In januari kreeg de Assenaar de Gouden Schoen als beste speler van het afgelopen jaar in de Belgische competitie.

Kums volgt met zijn nieuwe verbintenis het voorbeeld van zijn ploeggenoten Nana Asare, Moses Simon, Matz Sels en Daniel Milicevic. Coach Hein Vanhaezebrouck tekende in december een nieuw en verbeterd contract tot 2018. (Belga)

Dat maakte hij bekend op een persconferentie in de Ghelamco Arena. De centrale middenvelder en aanvoerder van de Buffalo's draagt het Gentse shirt sinds juli 2014. Vorig seizoen had hij een groot aandeel in de eerste landstitel van AA Gent. In januari kreeg de Assenaar de Gouden Schoen als beste speler van het afgelopen jaar in de Belgische competitie. Kums volgt met zijn nieuwe verbintenis het voorbeeld van zijn ploeggenoten Nana Asare, Moses Simon, Matz Sels en Daniel Milicevic. Coach Hein Vanhaezebrouck tekende in december een nieuw en verbeterd contract tot 2018. (Belga)