"In januari niet", vertelt Guillaume Gillet in een uitgebreid interview met Sport/Voetbalmagazine. "Ik denk niet dat er dan iemand Anderlecht zal verlaten. Na het seizoen is wat anders. Als je tekent voor Anderlecht, ga je ervan uit dat de Champions League tot het programma behoort. Tegen Borisov en Belgrado grepen we er telkens naast. Die twee fiasco's blijf ik nog altijd bijzonder pijnlijk vinden."

"Het is een droom om voor Anderlecht te spelen, ik ben altijd een supporter geweest en zie er niet tegenop om hier desnoods de rest van mijn carrière te blijven, maar we moeten wel Champions League spelen. Of we op het eind van dit seizoen kampioen zijn of niet zal mede doorslaggevend zijn." (JH)

"In januari niet", vertelt Guillaume Gillet in een uitgebreid interview met Sport/Voetbalmagazine. "Ik denk niet dat er dan iemand Anderlecht zal verlaten. Na het seizoen is wat anders. Als je tekent voor Anderlecht, ga je ervan uit dat de Champions League tot het programma behoort. Tegen Borisov en Belgrado grepen we er telkens naast. Die twee fiasco's blijf ik nog altijd bijzonder pijnlijk vinden.""Het is een droom om voor Anderlecht te spelen, ik ben altijd een supporter geweest en zie er niet tegenop om hier desnoods de rest van mijn carrière te blijven, maar we moeten wel Champions League spelen. Of we op het eind van dit seizoen kampioen zijn of niet zal mede doorslaggevend zijn." (JH)