"Echt een toffe kerel om mee te werken, vier ogen zien uiteindelijk meer dan twee", stelt de ex-Rode Duivel in Sport/Voetbalmagazine over de technisch directeur van alle voetbalprojecten bij Wadi Degla.

"We overliepen de spelerskern naar leeftijd en contractduur, hij zag de duels tegen Charleroi en YR KV Mechelen. We kwamen tot dezelfde conclusie: Lierse heeft te weinig kwaliteit."

"Dat was niks nieuws. Ik gaf al na AA Gent eind juli aan dat we nood hebben aan een balvaste centrale middenvelder. Voor mij is het vrij eenvoudig: ik heb een contract als hoofdcoach en sportieve inmenging kan en zal ik nooit dulden. Ramzy speelde twaalf jaar in de Bundesliga en vertoefde in totaal veertien seizoenen in Europa. Als zo iemand zegt dat hij vanaf nu alle spelers die komen of weggaan, zelf zal controleren en begeleiden, dan moet je daar alleen maar het volste vertrouwen in hebben."

"Ik kan alleen maar over de paarden beschikken die al anderhalf jaar in mijn stal staan. En van de vijftig matchen onder mijn hoede verloren we er in totaal maar vijftien. We sprokkelden dit seizoen al meer punten dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip. Ik hoop aan de winterstop te beginnen met 21 punten. Dat zou fantastisch zijn." (FV)

"Echt een toffe kerel om mee te werken, vier ogen zien uiteindelijk meer dan twee", stelt de ex-Rode Duivel in Sport/Voetbalmagazine over de technisch directeur van alle voetbalprojecten bij Wadi Degla. "We overliepen de spelerskern naar leeftijd en contractduur, hij zag de duels tegen Charleroi en YR KV Mechelen. We kwamen tot dezelfde conclusie: Lierse heeft te weinig kwaliteit." "Dat was niks nieuws. Ik gaf al na AA Gent eind juli aan dat we nood hebben aan een balvaste centrale middenvelder. Voor mij is het vrij eenvoudig: ik heb een contract als hoofdcoach en sportieve inmenging kan en zal ik nooit dulden. Ramzy speelde twaalf jaar in de Bundesliga en vertoefde in totaal veertien seizoenen in Europa. Als zo iemand zegt dat hij vanaf nu alle spelers die komen of weggaan, zelf zal controleren en begeleiden, dan moet je daar alleen maar het volste vertrouwen in hebben." "Ik kan alleen maar over de paarden beschikken die al anderhalf jaar in mijn stal staan. En van de vijftig matchen onder mijn hoede verloren we er in totaal maar vijftien. We sprokkelden dit seizoen al meer punten dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip. Ik hoop aan de winterstop te beginnen met 21 punten. Dat zou fantastisch zijn." (FV)