Gíslason, die 33 caps voor de Ijslandse nationale ploeg op zijn naam heeft, komt over van het Noorse Lilleström en was voordien actief bij Lyn Oslo en het Deense Bröndby (waar hij aanvoerder was). Als tiener stond de Ijslander ook even onder contract bij Arsenal.

OHL hoopt met de lange Gíslason (1m95) ervaring en lengte toe te voegen aan de kern. Hij is rechtsvoetig en kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitgespeeld worden.

In Denemarken staat Gislason bekend als Karate Kid, dankzij zijn wereldgoal die hij met Bröndby tegen Nordsjaelland scoorde.

De Ijslandse aanwinst van OHL is meteen al speelgerechtigd voor het competitieduel van zaterdag tegen Lokeren. (MS)

Gíslason, die 33 caps voor de Ijslandse nationale ploeg op zijn naam heeft, komt over van het Noorse Lilleström en was voordien actief bij Lyn Oslo en het Deense Bröndby (waar hij aanvoerder was). Als tiener stond de Ijslander ook even onder contract bij Arsenal. OHL hoopt met de lange Gíslason (1m95) ervaring en lengte toe te voegen aan de kern. Hij is rechtsvoetig en kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitgespeeld worden. In Denemarken staat Gislason bekend als Karate Kid, dankzij zijn wereldgoal die hij met Bröndby tegen Nordsjaelland scoorde. De Ijslandse aanwinst van OHL is meteen al speelgerechtigd voor het competitieduel van zaterdag tegen Lokeren. (MS)