Genk en Gent hebben een akkoord op clubniveau, weet Het Laatste Nieuws. Volgens verschillende bronnen legt Mboyo deze voormiddag medische tests af bij de Limburgers.

Duurste aankoop

Met de transfer zou een bedrag tussen de 4 en 4,5 miljoen euro gemoeid zijn. Als de deal wordt afgerond, zou Mboyo de duurste inkomende transfer uit de geschiedenis van Genk worden.

Na het ongeval van de vriendin van Mboyo zondag in de buurt van de Gentse Ghelamco Arena werden de gesprekken tussen beide partijen even opgeschort, maar dinsdag raakte alles in een stroomversnelling. Volgens HLN onderhandelde Mboyo dinsdag samen met zijn vader met Genk.

Anderlecht

Mboyo, die vorig seizoen 20 competitiegoals maakte voor AA Gent, leek de voorbije weken op weg naar landskampioen Anderlecht, maar de Brusselaars raakten het niet eens met AA Gent, knapten af op de hoge vraagprijs en bliezen de transfer uiteindelijk af. De spits werd nadien nog gelinkt aan de Premier League, maar ook dat avontuur bleek niet door te gaan. (Belga/KVDA)

Genk en Gent hebben een akkoord op clubniveau, weet Het Laatste Nieuws. Volgens verschillende bronnen legt Mboyo deze voormiddag medische tests af bij de Limburgers. Duurste aankoop Met de transfer zou een bedrag tussen de 4 en 4,5 miljoen euro gemoeid zijn. Als de deal wordt afgerond, zou Mboyo de duurste inkomende transfer uit de geschiedenis van Genk worden. Na het ongeval van de vriendin van Mboyo zondag in de buurt van de Gentse Ghelamco Arena werden de gesprekken tussen beide partijen even opgeschort, maar dinsdag raakte alles in een stroomversnelling. Volgens HLN onderhandelde Mboyo dinsdag samen met zijn vader met Genk. Anderlecht Mboyo, die vorig seizoen 20 competitiegoals maakte voor AA Gent, leek de voorbije weken op weg naar landskampioen Anderlecht, maar de Brusselaars raakten het niet eens met AA Gent, knapten af op de hoge vraagprijs en bliezen de transfer uiteindelijk af. De spits werd nadien nog gelinkt aan de Premier League, maar ook dat avontuur bleek niet door te gaan. (Belga/KVDA)