Roland Duchâtelet, voorzitter van de Rouches, maakte het nieuws vanmorgen bekend voor de afreis naar Sevilla. Standard speelt er donderdag in de Europa League tegen de Spaanse topclub.

Ivan Vukomanovic werd op 20 oktober hoofdcoach ad interim van Standard na het ontslag van de Israëliër Guy Luzon, van wie hij de rechterhand was. Onder de leiding van de Serviër haalde Standard 9 op 9 in de Jupiler Pro League en werd 0-0 gelijkgespeeld tegen Sevilla. Voor die goede resultaten wordt de 37-jarige Vukomanovic nu beloond met een contract als hoofdcoach tot het einde van het seizoen. Daarna wordt de samenwerking geëvalueerd. (Belga)

Roland Duchâtelet, voorzitter van de Rouches, maakte het nieuws vanmorgen bekend voor de afreis naar Sevilla. Standard speelt er donderdag in de Europa League tegen de Spaanse topclub. Ivan Vukomanovic werd op 20 oktober hoofdcoach ad interim van Standard na het ontslag van de Israëliër Guy Luzon, van wie hij de rechterhand was. Onder de leiding van de Serviër haalde Standard 9 op 9 in de Jupiler Pro League en werd 0-0 gelijkgespeeld tegen Sevilla. Voor die goede resultaten wordt de 37-jarige Vukomanovic nu beloond met een contract als hoofdcoach tot het einde van het seizoen. Daarna wordt de samenwerking geëvalueerd. (Belga)