In de Jupiler Pro League stond Jelle Vossen in totaal zestien keer tegenover de Bruggelingen. Allemaal als speler van KRC Genk. In dat ene jaar dat hij uitgeleend werd aan Cercle Brugge, miste hij de derby wegens blessure.

In zestien wedstrijden tegen Club Brugge trof Vossen zeven keer raak. Met dat gemiddelde van bijna één goal om de twee duels blijkt Club volgens de statistieken zelfs één van zijn favoriete tegenstanders: enkel tegen Kortrijk, Beerschot en Lokeren scoorde hij vaker. Zou het ermee te maken hebben dat de spits dubbel gemotiveerd aan de aftrap kwam? Als kind was blauw-zwart immers zijn lievelingsploeg, erkende Vossen ooit.

Van de zestien wedstrijden waarin de twaalfvoudige Rode Duivel tussen de lijnen stond tegen Club, won hij acht keer en verloor hij er zes. Meermaals bleek hij een cruciale rol te spelen in die zeges van de Limburgers: slechts één keer gebeurde het dat Genk verloor ondanks een treffer van Vossen.

Momenteel zit de aanvaller aan drie goals in elf wedstrijden voor Club Brugge. Tijd om ook tegen zijn ex-team een reeksje te starten, denken de Brugse fans ongetwijfeld.

In de Jupiler Pro League stond Jelle Vossen in totaal zestien keer tegenover de Bruggelingen. Allemaal als speler van KRC Genk. In dat ene jaar dat hij uitgeleend werd aan Cercle Brugge, miste hij de derby wegens blessure. In zestien wedstrijden tegen Club Brugge trof Vossen zeven keer raak. Met dat gemiddelde van bijna één goal om de twee duels blijkt Club volgens de statistieken zelfs één van zijn favoriete tegenstanders: enkel tegen Kortrijk, Beerschot en Lokeren scoorde hij vaker. Zou het ermee te maken hebben dat de spits dubbel gemotiveerd aan de aftrap kwam? Als kind was blauw-zwart immers zijn lievelingsploeg, erkende Vossen ooit.Van de zestien wedstrijden waarin de twaalfvoudige Rode Duivel tussen de lijnen stond tegen Club, won hij acht keer en verloor hij er zes. Meermaals bleek hij een cruciale rol te spelen in die zeges van de Limburgers: slechts één keer gebeurde het dat Genk verloor ondanks een treffer van Vossen.Momenteel zit de aanvaller aan drie goals in elf wedstrijden voor Club Brugge. Tijd om ook tegen zijn ex-team een reeksje te starten, denken de Brugse fans ongetwijfeld.