'Jérôme Efong Nzolo heeft beslist te stoppen als scheidsrechter en dat respecteer ik. Bedankt Jérôme voor de jarenlange uitstekende samenwerking', meldde Frank De Bleeckere, Talent & Elite Referee Manager bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). Volgens de Belgische bond heeft Nzolo om persoonlijke redenen beslist een einde te stellen aan zijn loopbaan.

Een onverwachte keuze, want voor Nzolo was vandaag de dag van de laatste kans aangebroken om dit seizoen nog te slagen in zijn fysieke proeven. De scheidsrechter werd donderdagavond om 17u verwacht in Heverlee om voor de vierde keer dit seizoen de verplichte testen voor het leiden van elitewedstrijden af te leggen. In de zomer en in september faalde hij tweemaal en ook op 24 februari in Leuven kreeg hij geen groen licht. De veertigjarige Nzolo liet toen wel verstaan dat hij verkouden was. (Belga/KVDA)

'Jérôme Efong Nzolo heeft beslist te stoppen als scheidsrechter en dat respecteer ik. Bedankt Jérôme voor de jarenlange uitstekende samenwerking', meldde Frank De Bleeckere, Talent & Elite Referee Manager bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). Volgens de Belgische bond heeft Nzolo om persoonlijke redenen beslist een einde te stellen aan zijn loopbaan.Een onverwachte keuze, want voor Nzolo was vandaag de dag van de laatste kans aangebroken om dit seizoen nog te slagen in zijn fysieke proeven. De scheidsrechter werd donderdagavond om 17u verwacht in Heverlee om voor de vierde keer dit seizoen de verplichte testen voor het leiden van elitewedstrijden af te leggen. In de zomer en in september faalde hij tweemaal en ook op 24 februari in Leuven kreeg hij geen groen licht. De veertigjarige Nzolo liet toen wel verstaan dat hij verkouden was. (Belga/KVDA)