Robert Jeurissen in Sport/Voetbalmagazine: "We moeten afwachten of het geweld nu inderdaad minder is, liefst helemaal verdwijnt, en deze staking impact had."

"Ik sta in deze actie aan de zijkant toe te kijken. De bond heeft de actie gesteund, maar ik vind wel dat ze eenmalig moet blijven. Je kunt niet andere mensen die het goed bedoelen, straffen."

"Ik zie meer heil in een adequate en snelle bestraffing. Harder dan nu al het geval is, en sneller. De voetbalbond heeft met het oog daarop iedereen in een e-mail gevraagd om direct een rapport door te sturen als er feiten van agressie te melden zijn."

"Ik zie ook geen heil in het stoppen van wedstrijden naar aanleiding van het gooien van Bengaals vuur, zoals onlangs in Luik", gaat Jeurissen verder. "Wel, opnieuw, in een adequate en harde bestraffing. Dan zullen supporters twee keer nadenken voor ze recidiveren." (PTK)

Robert Jeurissen in Sport/Voetbalmagazine: "We moeten afwachten of het geweld nu inderdaad minder is, liefst helemaal verdwijnt, en deze staking impact had.""Ik sta in deze actie aan de zijkant toe te kijken. De bond heeft de actie gesteund, maar ik vind wel dat ze eenmalig moet blijven. Je kunt niet andere mensen die het goed bedoelen, straffen." "Ik zie meer heil in een adequate en snelle bestraffing. Harder dan nu al het geval is, en sneller. De voetbalbond heeft met het oog daarop iedereen in een e-mail gevraagd om direct een rapport door te sturen als er feiten van agressie te melden zijn.""Ik zie ook geen heil in het stoppen van wedstrijden naar aanleiding van het gooien van Bengaals vuur, zoals onlangs in Luik", gaat Jeurissen verder. "Wel, opnieuw, in een adequate en harde bestraffing. Dan zullen supporters twee keer nadenken voor ze recidiveren." (PTK)