Club Brugge en Rosenborg, de Noorse club van Larsen, hadden reeds een overeenkomst over een transfer en gisteren bereikte blauw-zwart ook een akkoord met de speler zelf. Larsen wordt vandaag voorgesteld aan de pers en traint daarna mee met de kern van Georges Leekens.

Larsen speelde slechts één seizoen voor Rosenborg. Voordien was de verdediger in eigen land bij Brabrand (2006-2007) en Silkeborg (2007-2011) aan de slag.

"Naast zijn atletische kwaliteiten onderscheidde hij zich bij Silkeborg IF en Rosenborg BK ook door zijn persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. In die zin moet hij ook een versterking betekenen voor het defensieve compartiment van Club Brugge", stelt blauw-zwart in een persbericht. (Belga/KVDA)

Club Brugge en Rosenborg, de Noorse club van Larsen, hadden reeds een overeenkomst over een transfer en gisteren bereikte blauw-zwart ook een akkoord met de speler zelf. Larsen wordt vandaag voorgesteld aan de pers en traint daarna mee met de kern van Georges Leekens. Larsen speelde slechts één seizoen voor Rosenborg. Voordien was de verdediger in eigen land bij Brabrand (2006-2007) en Silkeborg (2007-2011) aan de slag. "Naast zijn atletische kwaliteiten onderscheidde hij zich bij Silkeborg IF en Rosenborg BK ook door zijn persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. In die zin moet hij ook een versterking betekenen voor het defensieve compartiment van Club Brugge", stelt blauw-zwart in een persbericht. (Belga/KVDA)