John Bostock (23) doorliep alle Engelse jeugdselecties en was bij de nationale U17 zelfs aanvoerder, maar kan nog steeds uitkomen voor drie landen. Zelf heeft hij een Engels paspoort, maar zijn vader komt uit Trinidad & Tobago, zijn moeder uit Schotland. Bostock in Sport/Voetbalmagazine: "Sinds ik bij Antwerp weer aan de oppervlakte verscheen, heeft Trinidad me al enkele keren gepolst. Met Khaleem Hyland (ex-Genk) en Sheldon Bateau (KV Mechelen) spelen er trouwens twee internationals uit Trinidad in de Belgische competitie. Ik heb echter nog niet met hen gesproken over een eventuele selectie. Ik ben ook niet gehaast om een beslissing te nemen, laat mij eerst maar mijn stempel proberen drukken in de Jupiler Pro League."

Opgroeien deed Bostock in South London. "Je treft er de mooiste parken van Londen. Chelsea, Milwall, Charlton en Crystal Palace zijn er de voornaamste voetbalclubs", vertelt hij trots. Maar er zijn ook mindere kanten. "Helaas staat dat stadsgedeelte ook bekend om zijn criminaliteit. Ik ben vroeger vaak moeten gaan lopen voor kerels met baseballbats of messen op zak. Vergeleken daarmee is Leuven een oase van rust", lacht de Engelsman.

Lees de hele reportage over en met John Bostock in Sport/Voetbalmagazine van 29 juli.

John Bostock (23) doorliep alle Engelse jeugdselecties en was bij de nationale U17 zelfs aanvoerder, maar kan nog steeds uitkomen voor drie landen. Zelf heeft hij een Engels paspoort, maar zijn vader komt uit Trinidad & Tobago, zijn moeder uit Schotland. Bostock in Sport/Voetbalmagazine: "Sinds ik bij Antwerp weer aan de oppervlakte verscheen, heeft Trinidad me al enkele keren gepolst. Met Khaleem Hyland (ex-Genk) en Sheldon Bateau (KV Mechelen) spelen er trouwens twee internationals uit Trinidad in de Belgische competitie. Ik heb echter nog niet met hen gesproken over een eventuele selectie. Ik ben ook niet gehaast om een beslissing te nemen, laat mij eerst maar mijn stempel proberen drukken in de Jupiler Pro League."Opgroeien deed Bostock in South London. "Je treft er de mooiste parken van Londen. Chelsea, Milwall, Charlton en Crystal Palace zijn er de voornaamste voetbalclubs", vertelt hij trots. Maar er zijn ook mindere kanten. "Helaas staat dat stadsgedeelte ook bekend om zijn criminaliteit. Ik ben vroeger vaak moeten gaan lopen voor kerels met baseballbats of messen op zak. Vergeleken daarmee is Leuven een oase van rust", lacht de Engelsman.Lees de hele reportage over en met John Bostock in Sport/Voetbalmagazine van 29 juli.