Remacle, die een transfer naar Gent wilde afdwingen, bleef al enkele weken met een ziektebriefje afwezig op trainingen en vriendenmatchen van OHL. Donderdag kwam hij ook niet opdagen bij de voorstelling van de ploeg voor het nieuwe seizoen.

Bij Oud-Heverlee Leuven speelde Remacle zich vorig seizoen in de kijker van verschillende clubs, maar Gent lag al langer in poleposition om de spits binnen te halen.

Carrière

Remacle genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, maar zette zijn eerste stappen als prof bij RC Genk. De Limburgers lieten hem na drie seizoenen in 2006 vertrekken naar het Nederlandse RKC Waalwijk. Na passages bij Helmond Sport en RBC Roosendaal keerde hij in 2010 naar België terug en dwong in zijn eerste seizoen met OHL de promotie naar eerste klasse af. (Belga/KVDA)

Remacle, die een transfer naar Gent wilde afdwingen, bleef al enkele weken met een ziektebriefje afwezig op trainingen en vriendenmatchen van OHL. Donderdag kwam hij ook niet opdagen bij de voorstelling van de ploeg voor het nieuwe seizoen. Bij Oud-Heverlee Leuven speelde Remacle zich vorig seizoen in de kijker van verschillende clubs, maar Gent lag al langer in poleposition om de spits binnen te halen. Carrière Remacle genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, maar zette zijn eerste stappen als prof bij RC Genk. De Limburgers lieten hem na drie seizoenen in 2006 vertrekken naar het Nederlandse RKC Waalwijk. Na passages bij Helmond Sport en RBC Roosendaal keerde hij in 2010 naar België terug en dwong in zijn eerste seizoen met OHL de promotie naar eerste klasse af. (Belga/KVDA)