1. José Izquierdo (Club Brugge) : bij momenten werkelijk ongrijpbaar door zijn snelheid en creatieve ingevingen. Kwelduivel voor de gehele Gentse ploeg. Zorgde als wervelwind van dienst voor de toegevoegde waarde die je als kampioen nodig hebt.

2. Hans Vanaken (Club Brugge) : inventiviteit op de korte ruimte, groot loopvermogen, bewaarde goed het overzicht en liep perfect in op de voorzetten van Izquierdo. Scoorde en liet scoren. Het vertrek van Vázquez gaf hem vleugels.

3. Filip Djuricic (Anderlecht): toonbeeld van de ommekeer van Anderlecht na de rust. Zette paars-wit op de rails tijdens zijn invalbeurt en had altijd een assist op zijn naam moeten krijgen, maar Okaka nam het geschenk - een perfecte pas - niet aan.

4. Marco Bizot (KRC Genk) : was tegen Zulte Waregem met enkele knappe reddingen voor de rust de sterkhouder van KRC Genk. In de tweede helft ook attent in het verhinderen van de gelijkmaker van Baudry.

5. Sébastien Siani (KV Oostende): heerste in de eerste helft over het middenveld in het Astridpark, waar hij ooit als spits werd uitgespeeld. Hield de bal uitstekend vast en bepaalde het tempo bij KVO.

1. José Izquierdo (Club Brugge) : bij momenten werkelijk ongrijpbaar door zijn snelheid en creatieve ingevingen. Kwelduivel voor de gehele Gentse ploeg. Zorgde als wervelwind van dienst voor de toegevoegde waarde die je als kampioen nodig hebt.2. Hans Vanaken (Club Brugge) : inventiviteit op de korte ruimte, groot loopvermogen, bewaarde goed het overzicht en liep perfect in op de voorzetten van Izquierdo. Scoorde en liet scoren. Het vertrek van Vázquez gaf hem vleugels.3. Filip Djuricic (Anderlecht): toonbeeld van de ommekeer van Anderlecht na de rust. Zette paars-wit op de rails tijdens zijn invalbeurt en had altijd een assist op zijn naam moeten krijgen, maar Okaka nam het geschenk - een perfecte pas - niet aan.4. Marco Bizot (KRC Genk) : was tegen Zulte Waregem met enkele knappe reddingen voor de rust de sterkhouder van KRC Genk. In de tweede helft ook attent in het verhinderen van de gelijkmaker van Baudry.5. Sébastien Siani (KV Oostende): heerste in de eerste helft over het middenveld in het Astridpark, waar hij ooit als spits werd uitgespeeld. Hield de bal uitstekend vast en bepaalde het tempo bij KVO.