Het is zowaar een Braziliaanse website die het nieuws lanceerde dat Belgisch bondscoach Marc Wilmots de Standardspeler volgt in functie van een selectie voor de Rode Duivels. Al blijkt ook een selectie voor de Braziliaanse nationale ploeg niet zo utopisch meer.

Willamy Saboia, vertrouwenspersoon en makelaar van Kanu, verschaft uitleg in Sport/Footmagazine: "Er zijn centraal in de verdediging bij de seleção zeker mogelijkheden. De ontwikkeling van Dante zorgde ervoor dat men in Brazilië nu anders aankijkt tegen de Belgische competitie. Ze weten dat hij voor hij zijn succesverhaal begon bij Bayern ook bij Standard passeerde, van Borussia Mönchengladbach wordt er haast nooit gesproken."

Maar Kanu zit evenzeer met een carrière bij de Rode Duivels in zijn gedachten, weet Saboia. "Maar dan moet hij eerst nog Belg worden, natuurlijk. Zeer binnenkort zullen we daarom een naturalisatieaanvraag indienen." (PS)

Het is zowaar een Braziliaanse website die het nieuws lanceerde dat Belgisch bondscoach Marc Wilmots de Standardspeler volgt in functie van een selectie voor de Rode Duivels. Al blijkt ook een selectie voor de Braziliaanse nationale ploeg niet zo utopisch meer. Willamy Saboia, vertrouwenspersoon en makelaar van Kanu, verschaft uitleg in Sport/Footmagazine: "Er zijn centraal in de verdediging bij de seleção zeker mogelijkheden. De ontwikkeling van Dante zorgde ervoor dat men in Brazilië nu anders aankijkt tegen de Belgische competitie. Ze weten dat hij voor hij zijn succesverhaal begon bij Bayern ook bij Standard passeerde, van Borussia Mönchengladbach wordt er haast nooit gesproken."Maar Kanu zit evenzeer met een carrière bij de Rode Duivels in zijn gedachten, weet Saboia. "Maar dan moet hij eerst nog Belg worden, natuurlijk. Zeer binnenkort zullen we daarom een naturalisatieaanvraag indienen." (PS)