De ex-verdediger, die respectievelijk 330 en 76 matchen in de Belgische en Turkse eerste klasse speelde, had aanvankelijk gehoopt om met zijn UEFA B-diploma een functie bij Zulte Waregem te vervullen, maar daar had de club noch het budget noch de plaats voor.

Al vlug dook echter een nieuwe opportuniteit op, vertelt D'Haene in Sport/Voetbalmagazine. "Mijn makelaar Walter Mortelmans, die me de laatste acht jaar van mijn carrière had begeleid, wierp een idee op tafel: 'Waarom niet als freelancer bij mij beginnen, onder de vleugels van International Sport Management?' Met mijn grote ervaring in binnen- en buitenland kan ik spelers helpen in hun carrièreplanning, hen bijstaan op verschillende vlakken: sportief, mentaal, zelfs financieel. Premies, groepsverzekering, contracten: zaken waar ik, onder meer als jarenlang lid van de spelersraad bij Zulte Waregem, kennis over heb opgebouwd."

"Bovendien kan ik met deze job mijn agenda zelf bepalen, waardoor ik mijn vrouw Ine kan blijven helpen bij haar lijn met baby- en peuterartikelen (Glorious Lou, nvdr). Zo stonden we onlangs vier dagen met een stand op de Kind + Jugendbeurs in Keulen."

Voor D'Haene is het nu vooral zaak om een portefeuille met spelers op te bouwen. "Ik heb nu er nu twee, Jens Naessens, bij Zulte Waregem, en Jordy Verstraeten, bij FC Antwerp. Ik wil dat uitbreiden tot een tien à vijftiental profs uit eerste klasse A en B. In al die jaren als voetballer heb ik een groot netwerk opgebouwd en dat ga ik nu aanspreken."

De ex-verdediger, die respectievelijk 330 en 76 matchen in de Belgische en Turkse eerste klasse speelde, had aanvankelijk gehoopt om met zijn UEFA B-diploma een functie bij Zulte Waregem te vervullen, maar daar had de club noch het budget noch de plaats voor.Al vlug dook echter een nieuwe opportuniteit op, vertelt D'Haene in Sport/Voetbalmagazine. "Mijn makelaar Walter Mortelmans, die me de laatste acht jaar van mijn carrière had begeleid, wierp een idee op tafel: 'Waarom niet als freelancer bij mij beginnen, onder de vleugels van International Sport Management?' Met mijn grote ervaring in binnen- en buitenland kan ik spelers helpen in hun carrièreplanning, hen bijstaan op verschillende vlakken: sportief, mentaal, zelfs financieel. Premies, groepsverzekering, contracten: zaken waar ik, onder meer als jarenlang lid van de spelersraad bij Zulte Waregem, kennis over heb opgebouwd." "Bovendien kan ik met deze job mijn agenda zelf bepalen, waardoor ik mijn vrouw Ine kan blijven helpen bij haar lijn met baby- en peuterartikelen (Glorious Lou, nvdr). Zo stonden we onlangs vier dagen met een stand op de Kind + Jugendbeurs in Keulen."Voor D'Haene is het nu vooral zaak om een portefeuille met spelers op te bouwen. "Ik heb nu er nu twee, Jens Naessens, bij Zulte Waregem, en Jordy Verstraeten, bij FC Antwerp. Ik wil dat uitbreiden tot een tien à vijftiental profs uit eerste klasse A en B. In al die jaren als voetballer heb ik een groot netwerk opgebouwd en dat ga ik nu aanspreken."