Belhocine was assistent van Vanhaezebrouck bij Anderlecht en krijgt op zijn beurt Jonas De Roeck als assistent-trainer in de komende twee wedstrijden, op bezoek bij Moeskroen (22/12) en thuis tegen Waasland-Beveren (27/12).

In die wedstrijden, de laatste twee van 2018, moet paars-wit nog punten scoren, anders dreigt het nog voor Nieuwjaar uit de top zes te vallen.

Anderlecht wacht ook nog altijd op de komst van een nieuwe sportieve directeur. 'De club finaliseert de onderhandelingen met de nieuwe sportieve directeur en analyseert de verdere reorganisatie van de sportieve staff', klinkt het nog.

Malaise

Door de 2-1 nederlaag van zondag uit bij Cercle Brugge is de sportieve malaise compleet bij de Belgische recordkampioen. Het bestuur had een negen op negen vooropgesteld in het slot van 2018 en bij de eerste etappe in Brugge liep het al mis. Paars-wit staat zo met een één op twaalf achter de naam, enkel in eigen huis tegen Charleroi kon er een punt gehaald worden. Anderlecht wist dit seizoen nog maar negen keer te winnen in de Jupiler Pro League, na een twaalf op twaalf in de competitiestart. Sinds 18 augustus kon Anderlecht dus maar vijf keer meer winnen, de laatste zege dateert intussen al van 11 november. In de stand blijven ze wel vierde met 31 punten, elf minder dan leider Racing Genk.

Belhocine was assistent van Vanhaezebrouck bij Anderlecht en krijgt op zijn beurt Jonas De Roeck als assistent-trainer in de komende twee wedstrijden, op bezoek bij Moeskroen (22/12) en thuis tegen Waasland-Beveren (27/12).In die wedstrijden, de laatste twee van 2018, moet paars-wit nog punten scoren, anders dreigt het nog voor Nieuwjaar uit de top zes te vallen.Anderlecht wacht ook nog altijd op de komst van een nieuwe sportieve directeur. 'De club finaliseert de onderhandelingen met de nieuwe sportieve directeur en analyseert de verdere reorganisatie van de sportieve staff', klinkt het nog. Door de 2-1 nederlaag van zondag uit bij Cercle Brugge is de sportieve malaise compleet bij de Belgische recordkampioen. Het bestuur had een negen op negen vooropgesteld in het slot van 2018 en bij de eerste etappe in Brugge liep het al mis. Paars-wit staat zo met een één op twaalf achter de naam, enkel in eigen huis tegen Charleroi kon er een punt gehaald worden. Anderlecht wist dit seizoen nog maar negen keer te winnen in de Jupiler Pro League, na een twaalf op twaalf in de competitiestart. Sinds 18 augustus kon Anderlecht dus maar vijf keer meer winnen, de laatste zege dateert intussen al van 11 november. In de stand blijven ze wel vierde met 31 punten, elf minder dan leider Racing Genk.