Charleroi begon met 18 op 18 indrukwekkend aan het seizoen, maar het kon dat hoge niveau niet aanhouden. De resultaten gingen in dalende lijn en uiteindelijk strandde Charleroi afgelopen weekend op de dertiende plaats in de Jupiler Pro League, waardoor er geen play-offs inzitten.

Voor de slotmatch thuis tegen Eupen roerden de fans zich door het Stade du Pays binnen te dringen en een gesprek te eisen met sterke man Mehdi Bayat, tevens de bondsvoorzitter. Ook het duel tegen de Panda's ging overigens verloren (2-3).

Charleroi begon met 18 op 18 indrukwekkend aan het seizoen, maar het kon dat hoge niveau niet aanhouden. De resultaten gingen in dalende lijn en uiteindelijk strandde Charleroi afgelopen weekend op de dertiende plaats in de Jupiler Pro League, waardoor er geen play-offs inzitten. Voor de slotmatch thuis tegen Eupen roerden de fans zich door het Stade du Pays binnen te dringen en een gesprek te eisen met sterke man Mehdi Bayat, tevens de bondsvoorzitter. Ook het duel tegen de Panda's ging overigens verloren (2-3).