Sinds het vertrek van Francky Dury naar AA Gent ontsloeg Zulte Waregem met Bart De Roover, Hugo Broos en Kalezic drie trainers in anderhalf seizoen en dus klinkt de roep om stabiliteit steeds luider.

Francky Dury, die op 1 januari naast beloftecoach ook technisch directeur bij de Belgische voetbalbond zou worden, ligt daarom in poleposition. Voorzitter Willy Naessens overweegt naar verluidt zelfs om Dury verder te laten werken in een soort duobaan.

Vraag is of de bond dat zal toestaan, en vooral of Francky Dury, gezien de netelige situatie waarin Zulte Waregem verzeild geraakt is, een terugkeer ziet zitten. Volgens insiders mist de West-Vlaming wel het dagelijkse veldwerk. En het is een publiek geheim dat Dury de laatste weken al enkele malen sprak met gedelegeerd bestuurder Patrick Decuyper en Willy Naessens.

Komt Dury niet, dan zou Guido Brepoels de oversteek vanuit Limburg naar West-Vlaanderen kunnen maken. (JC)

Sinds het vertrek van Francky Dury naar AA Gent ontsloeg Zulte Waregem met Bart De Roover, Hugo Broos en Kalezic drie trainers in anderhalf seizoen en dus klinkt de roep om stabiliteit steeds luider. Francky Dury, die op 1 januari naast beloftecoach ook technisch directeur bij de Belgische voetbalbond zou worden, ligt daarom in poleposition. Voorzitter Willy Naessens overweegt naar verluidt zelfs om Dury verder te laten werken in een soort duobaan. Vraag is of de bond dat zal toestaan, en vooral of Francky Dury, gezien de netelige situatie waarin Zulte Waregem verzeild geraakt is, een terugkeer ziet zitten. Volgens insiders mist de West-Vlaming wel het dagelijkse veldwerk. En het is een publiek geheim dat Dury de laatste weken al enkele malen sprak met gedelegeerd bestuurder Patrick Decuyper en Willy Naessens. Komt Dury niet, dan zou Guido Brepoels de oversteek vanuit Limburg naar West-Vlaanderen kunnen maken. (JC)