Tot 27 december kunnen supporters bieden op onder andere gesigneerde shirts van voetballers uit de Jupiler Pro League of de Proximus League.

De truitjes van topschutters Lukasz Teodorczyk (Anderlecht) en Jelle Vossen (Club Brugge) zijn het meest gegeerd. Lior Refaelov (Club Brugge), Youri Tielemans (Anderlecht) en Timmy Simons (Club Brugge) vervolledigen de top vijf. Het populairste shirt uit de Proximus League is dat van topschutter Dylan De Belder (Lierse).

Afgelopen weekend droegen de spelers op speeldag 20 in de Proximus League een shirt met het logo van de Damiaanactie. Ook de ploegen uit de hoogste afdeling zullen dat logo dragen tijdens het kerstvoetbal van maandag 26 en dinsdag 27 december. Die truitjes worden vervolgens ondertekend en geveild. Daarnaast worden 'enkele unieke items en belevenissen', zoals VIP-tickets voor het Gala van de Gouden Schoen, aangeboden.

De opbrengst gaat naar Damiaanactie, een internationale hulporganisatie die strijdt tegen tuberculose en lepra.

Ga naar de veiling

Tot 27 december kunnen supporters bieden op onder andere gesigneerde shirts van voetballers uit de Jupiler Pro League of de Proximus League.De truitjes van topschutters Lukasz Teodorczyk (Anderlecht) en Jelle Vossen (Club Brugge) zijn het meest gegeerd. Lior Refaelov (Club Brugge), Youri Tielemans (Anderlecht) en Timmy Simons (Club Brugge) vervolledigen de top vijf. Het populairste shirt uit de Proximus League is dat van topschutter Dylan De Belder (Lierse). Afgelopen weekend droegen de spelers op speeldag 20 in de Proximus League een shirt met het logo van de Damiaanactie. Ook de ploegen uit de hoogste afdeling zullen dat logo dragen tijdens het kerstvoetbal van maandag 26 en dinsdag 27 december. Die truitjes worden vervolgens ondertekend en geveild. Daarnaast worden 'enkele unieke items en belevenissen', zoals VIP-tickets voor het Gala van de Gouden Schoen, aangeboden. De opbrengst gaat naar Damiaanactie, een internationale hulporganisatie die strijdt tegen tuberculose en lepra.Ga naar de veiling