'Het is een voorrecht om bij Anderlecht aan de slag te gaan en om te proberen de gloriejaren terug te brengen bij deze historische club', tweette Roden.

'Een heel grote dankjewel aan Vincent Kompany voor de uitnodiging, ik kijk er naar uit om opnieuw met jou te werken! Het ultieme doel... Champions League', zo klinkt het verder in de tweet.

Van 2008 tot 2010 werkte Roden al samen met Kompany bij Manchester City.

Sindsdien werkte Roden voor Queens Park Rangers, Stoke City en de Seattle Sounders (MLS). Toen hij er werkte - in 2013-14 - werd Stoke City uitgeroepen tot de club waarvan de spelers de beste conditie hadden.

'Het is een voorrecht om bij Anderlecht aan de slag te gaan en om te proberen de gloriejaren terug te brengen bij deze historische club', tweette Roden.'Een heel grote dankjewel aan Vincent Kompany voor de uitnodiging, ik kijk er naar uit om opnieuw met jou te werken! Het ultieme doel... Champions League', zo klinkt het verder in de tweet. Van 2008 tot 2010 werkte Roden al samen met Kompany bij Manchester City. Sindsdien werkte Roden voor Queens Park Rangers, Stoke City en de Seattle Sounders (MLS). Toen hij er werkte - in 2013-14 - werd Stoke City uitgeroepen tot de club waarvan de spelers de beste conditie hadden.