Koning Filip zal volgende week donderdag ook naar de Deense hoofdstad Kopenhagen afreizen, waar de Duivels hun tweede groepswedstrijd afwerken tegen Denemarken.

De Rode Duivels werden op het EK ingedeeld in groep B, met ook nog Rusland en Finland. Zaterdag (om 21 uur) openen de Duivels hun EK in Sint-Petersburg, tegen Rusland. Volgende week donderdag (om 18 uur) staat de partij in Kopenhagen tegen Denemarken op het programma en op maandag 21 juni (om 21 uur) sluiten de Belgen hun groepsfase af met een duel in opnieuw Sint-Petersburg, tegen Finland.

Koning Filip zal volgende week donderdag ook naar de Deense hoofdstad Kopenhagen afreizen, waar de Duivels hun tweede groepswedstrijd afwerken tegen Denemarken. De Rode Duivels werden op het EK ingedeeld in groep B, met ook nog Rusland en Finland. Zaterdag (om 21 uur) openen de Duivels hun EK in Sint-Petersburg, tegen Rusland. Volgende week donderdag (om 18 uur) staat de partij in Kopenhagen tegen Denemarken op het programma en op maandag 21 juni (om 21 uur) sluiten de Belgen hun groepsfase af met een duel in opnieuw Sint-Petersburg, tegen Finland.