Kara Mbodji is een 22-jarige Senegalese international van het Noorse Tromso, die als verdediger of als verdedigende middenvelder kan worden uitgespeeld. Gisteren was hij in Brussel en volgens Noorse media zette hij daar zijn handtekening onder een contract met een Belgische topclub.

Om welke club het gaat, is echter niet bekend. Zijn zaakwaarnemer noch het bestuur van Tromso geven commentaar.

KRC Genk?Kara Mbodji werd reeds gelinkt aan onder andere RSC Anderlecht, Club Brugge, Arsenal en FC Liverpool.

Verschillende Noorse media beweren echter te weten dat hij tekende bij KRC Genk. De Limburgers, die door de blessures van Jeroen Simaeys en Torben Joneleit krap in de defensie zitten, zouden 1,3 miljoen euro hebben betaald.

Contract

Kara Mbodji ligt nog tot 2013 onder contract bij het Noorse Tromso. Hij speelde samen met Anderlechtverdediger Cheikhou Kouyaté voor Senegal op de Olympische Spelen van Londen. (KVDA)

Kara Mbodji is een 22-jarige Senegalese international van het Noorse Tromso, die als verdediger of als verdedigende middenvelder kan worden uitgespeeld. Gisteren was hij in Brussel en volgens Noorse media zette hij daar zijn handtekening onder een contract met een Belgische topclub. Om welke club het gaat, is echter niet bekend. Zijn zaakwaarnemer noch het bestuur van Tromso geven commentaar. KRC Genk?Kara Mbodji werd reeds gelinkt aan onder andere RSC Anderlecht, Club Brugge, Arsenal en FC Liverpool. Verschillende Noorse media beweren echter te weten dat hij tekende bij KRC Genk. De Limburgers, die door de blessures van Jeroen Simaeys en Torben Joneleit krap in de defensie zitten, zouden 1,3 miljoen euro hebben betaald. ContractKara Mbodji ligt nog tot 2013 onder contract bij het Noorse Tromso. Hij speelde samen met Anderlechtverdediger Cheikhou Kouyaté voor Senegal op de Olympische Spelen van Londen. (KVDA)