"Ik ben heel blij te kunnen aankondigen dat ik mijn profcontract ondertekend heb bij de erg mooie club Schalke 04", schreef Balouk bij een foto waarop hij poseert met een shirt van de rode lantaarn in de Bundesliga, die al 30 competitiematchen op rij niet kon winnen. "Ik kan niet wachten om te debuteren en deze prachtige kleuren te dragen."

Balouk trad aan voor de nationale selecties U16 en U17. Hij wist geen speelminuten te vergaren in de eerste ploeg van KRC Genk. Nu hoopt hij op een doorbraak bij de club van Benito Raman.

"Ik ben heel blij te kunnen aankondigen dat ik mijn profcontract ondertekend heb bij de erg mooie club Schalke 04", schreef Balouk bij een foto waarop hij poseert met een shirt van de rode lantaarn in de Bundesliga, die al 30 competitiematchen op rij niet kon winnen. "Ik kan niet wachten om te debuteren en deze prachtige kleuren te dragen." Balouk trad aan voor de nationale selecties U16 en U17. Hij wist geen speelminuten te vergaren in de eerste ploeg van KRC Genk. Nu hoopt hij op een doorbraak bij de club van Benito Raman.