In een eerste helft zonder doelkansen kwam het openingsdoelpunt iets na het halfuur dan ook uit de lucht gevallen. Mats Rits kon zich op rechts goed doorzetten en schilderde het leer haarfijn op de het hoofd van Dalibor Veselinovic, die zijn derde van het seizoen tegen de netten kopte (0-1).

Na de pauze had Rits de 0-2 aan de voet na een knappe actie, Bajkovic bracht redding.

In een spannende slotfase kwam de thuisploeg nog enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar Malinois begaf niet onder de druk.

In de stand duikt KV Mechelen met zeventien punten voorlopig de top zes binnen. De ploeg staat op de vijfde plaats op gelijke hoogte met Westerlo. Lierse blijft met twaalf punten op de dertiende plaats hangen.

(Belga/RR)

In een eerste helft zonder doelkansen kwam het openingsdoelpunt iets na het halfuur dan ook uit de lucht gevallen. Mats Rits kon zich op rechts goed doorzetten en schilderde het leer haarfijn op de het hoofd van Dalibor Veselinovic, die zijn derde van het seizoen tegen de netten kopte (0-1). Na de pauze had Rits de 0-2 aan de voet na een knappe actie, Bajkovic bracht redding. In een spannende slotfase kwam de thuisploeg nog enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar Malinois begaf niet onder de druk. In de stand duikt KV Mechelen met zeventien punten voorlopig de top zes binnen. De ploeg staat op de vijfde plaats op gelijke hoogte met Westerlo. Lierse blijft met twaalf punten op de dertiende plaats hangen. (Belga/RR)