De Serviër stapt over naar Standard om er de ontslagen Yannick Ferrera te vervangen.

'Aleksandar heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging en ons hiervan zonet op de hoogte gebracht', zegt KVM-voorzitter Johan Timmermans op de clubwebsite. 'We nemen hiervan akte en willen hem bedanken voor het werk dat hij bij ons geleverd heeft. We wensen hem veel success in zijn verdere carrière.'

KV Mechelen moet nu op zoek naar een opvolger voor Jankovic, die bij Malinwa ruim twee jaar aan het roer stond. 'De volgende dagen beraden we ons over de opvolging van Jankovic. Ondertussen neemt onze sportieve staf met Tom Caluwé en Jugoslav Lazic de trainingen over', aldus nog Timmermans. (Belga/KVDA)

De Serviër stapt over naar Standard om er de ontslagen Yannick Ferrera te vervangen. 'Aleksandar heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging en ons hiervan zonet op de hoogte gebracht', zegt KVM-voorzitter Johan Timmermans op de clubwebsite. 'We nemen hiervan akte en willen hem bedanken voor het werk dat hij bij ons geleverd heeft. We wensen hem veel success in zijn verdere carrière.' KV Mechelen moet nu op zoek naar een opvolger voor Jankovic, die bij Malinwa ruim twee jaar aan het roer stond. 'De volgende dagen beraden we ons over de opvolging van Jankovic. Ondertussen neemt onze sportieve staf met Tom Caluwé en Jugoslav Lazic de trainingen over', aldus nog Timmermans. (Belga/KVDA)