Thoelen moet een revalidatieperiode van zes tot acht maanden in acht nemen en mag dus een kruis maken over de rest van het seizoen. Hij liep de blessure op bij het proberen tegenhouden van een vrijschop van Gent-middenvelder Roman Bezus. Daarbij verstapte Thoelen zich. Hij werd meteen daarna vervangen door reservedoelman Bram Castro.

De 29-jarige Thoelen maakte vorige zomer de overstap van AA Gent en ontpopte zich meteen tot nummer één onder de lat bij KV Mechelen. Hij kwam tot 22 officiële duels dit seizoen, waarin hij vier clean sheets hield.

Thoelen moet een revalidatieperiode van zes tot acht maanden in acht nemen en mag dus een kruis maken over de rest van het seizoen. Hij liep de blessure op bij het proberen tegenhouden van een vrijschop van Gent-middenvelder Roman Bezus. Daarbij verstapte Thoelen zich. Hij werd meteen daarna vervangen door reservedoelman Bram Castro. De 29-jarige Thoelen maakte vorige zomer de overstap van AA Gent en ontpopte zich meteen tot nummer één onder de lat bij KV Mechelen. Hij kwam tot 22 officiële duels dit seizoen, waarin hij vier clean sheets hield.