KV Mechelen speelt volgend seizoen in AFAS Stadion

© Belga

KV Mechelen verandert de naam van zijn oude Argosstadion (Achter de Kazerne) naar het gerenoveerde AFAS Stadion. De resterende thuiswedstrijden speelt Malinwa op de Freethiel, het stadion van Waasland-Beveren.

AFAS Software was al cosponsor op het KV-shirt en heeft nu zijn contract met vijf seizoenen verlengd tot 2020, met een optie op nog eens vijf jaar. ‘Het wordt meteen de fiere stadionsponsor’, laat stadiondirecteur Marc Faes weten.

Renovatie

Vandaag begint de aannemer met een gedeeltelijke afbraak van het oude stadion. De tribune met staanplaatsen en bezoekersvak gaat tegen de vlakte en wordt vervangen door een nieuw, groter exemplaar.

In augustus hoopt Malinwa een nieuwe staan- en zittribune opgebouwd te hebben.

Beveren

De resterende thuiswedstrijden speelt KV Mechelen op de Freethiel, het stadion van Waasland-Beveren. Dat bevestigt persverantwoordelijke Dirk van de Sande. Hij belooft zo snel mogelijk te communiceren over de modaliteiten van de verkoop.

KV Mechelen speelt zaterdag de heenwedstrijd van de finale van POII op Daknam tegen Lokeren. De week nadien volgt de terugwedstrijd in Beveren. Als ‘de Kakkers’ de finale weten te winnen, spelen ze ook de thuiswedstrijd in de barrages tegen een POI-club op de Freethiel. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content