De Senegalese spits laat weten dat "het moeilijk is om je laatste dagen bij de club van je hart te beleven". En zo voegt Leye eraan toe: "Tegen KV Kortrijk speel ik voor alle supporters van Essevee."

De Afrikaan heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland, maar Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, zette een hoge som van 1 miljoen euro op zijn hoofd, tot ongenoegen van Leye, wiens contract afloopt in juni 2014.

Onder meer het Turkse Elazigspor, getraind door Trond Sollied, is al afgeknapt op dat bedrag, maar gezien de tweet van Leye zit er nu misschien wel schuif in dat of een ander dossier. Zeker nadat de principiële Senegalees verbolgen was over de aanvoerderswissel Hazard-De fauw.

De Senegalese spits laat weten dat "het moeilijk is om je laatste dagen bij de club van je hart te beleven". En zo voegt Leye eraan toe: "Tegen KV Kortrijk speel ik voor alle supporters van Essevee."De Afrikaan heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland, maar Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, zette een hoge som van 1 miljoen euro op zijn hoofd, tot ongenoegen van Leye, wiens contract afloopt in juni 2014.Onder meer het Turkse Elazigspor, getraind door Trond Sollied, is al afgeknapt op dat bedrag, maar gezien de tweet van Leye zit er nu misschien wel schuif in dat of een ander dossier. Zeker nadat de principiële Senegalees verbolgen was over de aanvoerderswissel Hazard-De fauw.