Lierse heeft zich, met het oog op volgend seizoen, versterkt met de Egyptenaar Ahmed Samir Farag.

De 25-jarige international komt transfervrij over van het Egyptische Al Ismaily en tekende een contract voor twee seizoenen, staat er op de Liersewebsite te lezen. Ahmed Samir Fagir kan op elke positie links uit de voeten, zowel in het middenveld als in de verdediging.

Aanwinst op linkerflank

"Wij volgen deze speler al geruime tijd, onze technische staf is hem ook al verschillende keren gaan scouten," zegt CEO Jesse De Preter. "Farag wordt op basis van deze scouting beschouwd als een aanwinst op de linkerflank. (Belga/SB)

Lierse heeft zich, met het oog op volgend seizoen, versterkt met de Egyptenaar Ahmed Samir Farag. De 25-jarige international komt transfervrij over van het Egyptische Al Ismaily en tekende een contract voor twee seizoenen, staat er op de Liersewebsite te lezen. Ahmed Samir Fagir kan op elke positie links uit de voeten, zowel in het middenveld als in de verdediging. Aanwinst op linkerflank "Wij volgen deze speler al geruime tijd, onze technische staf is hem ook al verschillende keren gaan scouten," zegt CEO Jesse De Preter. "Farag wordt op basis van deze scouting beschouwd als een aanwinst op de linkerflank. (Belga/SB)