Voor de derde keer arriveert Stanley Menzo op het Lisp. Dat schept verwachtingen: toen Erik Gerets hem in de zomer van 1996 uit de B-kern van PSV haalde, hielp de voormalige doelman geelzwart aan de titel. Na de titel verhuisde hij naar Bordeaux. Maar al na een half jaar keerde hij terug naar het Lisp om er onder Walter Meeuws de beker te winnen. Mét Menzo behaalde Lierse dus de twee laatste prijzen.

Met de terugkeer van Menzo, Tomasz Radzinski en Walter Grootaers wil Lierse opnieuw de verstoorde band met de eigen achterban herstellen. Aanvankelijk dacht voorzitter Maged Samy aan een andere trainerspiste, maar sinds de aanstelling van Tomasz Radzinski ging de club voluit voor Menzo (die in oktober 50 wordt), tot afgelopen zondag assistent-coach bij Vitesse. Daar had hij een nog lopend contract, waarin een clausule stond dat er geen verbrekingsvergoeding moest worden betaald wanneer Menzo ergens hoofdtrainer kon worden. Dat was hij voor het laatst bij toenmalig eerstedivisieclub Cambuur (vorige week gepromoveerd naar de eredivisie) waar hij zijn contract in oktober 2010 opzegde om assistenttrainer te worden bij Vitesse. Bij Vitesse raakte de relatie met hoofdtrainer Fred Rutten helemaal vertroebeld. Omdat nog niet vaststaat of Rutten bij Vitesse blijft, wilde Menzo graag naar een andere club, en zag ook de club zelf de assistent liever vertrekken.

Eerder gaf Maged Samy aan dat Lierse de naam van de nieuwe trainer uiterlijk op de laatste dag van play-off 2 wilde bekend maken, maar dat lukte dus niet. Met tien dagen vertraging zette Menzo uiteindelijk dinsdag zijn handtekening.

Hij wordt op het Lisp de zevende trainer sinds Maged Samy in oktober 2007 de club overnam. Gingen hem voor: Herman Helleputte, Aimé Anthuenis, Eric Van Meir, Trond Sollied, Chris Janssens, Hany Ramzy en opnieuw Eric Van Meir. Chris Janssens hield het het langst vol, één seizoen en drie maanden. Menzo heeft alvast de bedoeling om minstens twee jaar vol te maken.

Voor de derde keer arriveert Stanley Menzo op het Lisp. Dat schept verwachtingen: toen Erik Gerets hem in de zomer van 1996 uit de B-kern van PSV haalde, hielp de voormalige doelman geelzwart aan de titel. Na de titel verhuisde hij naar Bordeaux. Maar al na een half jaar keerde hij terug naar het Lisp om er onder Walter Meeuws de beker te winnen. Mét Menzo behaalde Lierse dus de twee laatste prijzen.Met de terugkeer van Menzo, Tomasz Radzinski en Walter Grootaers wil Lierse opnieuw de verstoorde band met de eigen achterban herstellen. Aanvankelijk dacht voorzitter Maged Samy aan een andere trainerspiste, maar sinds de aanstelling van Tomasz Radzinski ging de club voluit voor Menzo (die in oktober 50 wordt), tot afgelopen zondag assistent-coach bij Vitesse. Daar had hij een nog lopend contract, waarin een clausule stond dat er geen verbrekingsvergoeding moest worden betaald wanneer Menzo ergens hoofdtrainer kon worden. Dat was hij voor het laatst bij toenmalig eerstedivisieclub Cambuur (vorige week gepromoveerd naar de eredivisie) waar hij zijn contract in oktober 2010 opzegde om assistenttrainer te worden bij Vitesse. Bij Vitesse raakte de relatie met hoofdtrainer Fred Rutten helemaal vertroebeld. Omdat nog niet vaststaat of Rutten bij Vitesse blijft, wilde Menzo graag naar een andere club, en zag ook de club zelf de assistent liever vertrekken.Eerder gaf Maged Samy aan dat Lierse de naam van de nieuwe trainer uiterlijk op de laatste dag van play-off 2 wilde bekend maken, maar dat lukte dus niet. Met tien dagen vertraging zette Menzo uiteindelijk dinsdag zijn handtekening. Hij wordt op het Lisp de zevende trainer sinds Maged Samy in oktober 2007 de club overnam. Gingen hem voor: Herman Helleputte, Aimé Anthuenis, Eric Van Meir, Trond Sollied, Chris Janssens, Hany Ramzy en opnieuw Eric Van Meir. Chris Janssens hield het het langst vol, één seizoen en drie maanden. Menzo heeft alvast de bedoeling om minstens twee jaar vol te maken.