BX Brussels is de naam van de club van Kompany. De clubkleuren zijn zwart en wit geworden. Momenteel kan je op de site westartfromscratch meewerken aan het logo van de club.

Kompany betrekt fans en geïnteresseerden
Derdeklasser FC Bleid Molenbeek, de Brusselse club waarin Rode Duivel Vincent Kompany investeert, kreeg eerder als naam BX Brussels.

Eind maart deed Kompany een oproep voor een nieuwe naam. In twee weken tijd ontvingen de initiatiefnemers 3.568 inzendingen. De fans die BX als naam voorstelden, krijgen als eerste een levenslang clubabonnement.

'We hebben gekozen voor de naam BX, refererend aan hoe de Brusselse jongeren 'hun' stad noemen', zo luidt het persbericht. 'Bovendien beantwoordt BX perfect aan onze andere criteria: kort en krachtig, internationaal, eenvoudig en 'to the point'.'

In mei werden op aangeven van fans en belangstellenden de clubkleuren vastgelegd op zwart en wit. (INM)

BX Brussels is de naam van de club van Kompany. De clubkleuren zijn zwart en wit geworden. Momenteel kan je op de site westartfromscratch meewerken aan het logo van de club. Kompany betrekt fans en geïnteresseerden Derdeklasser FC Bleid Molenbeek, de Brusselse club waarin Rode Duivel Vincent Kompany investeert, kreeg eerder als naam BX Brussels. Eind maart deed Kompany een oproep voor een nieuwe naam. In twee weken tijd ontvingen de initiatiefnemers 3.568 inzendingen. De fans die BX als naam voorstelden, krijgen als eerste een levenslang clubabonnement. 'We hebben gekozen voor de naam BX, refererend aan hoe de Brusselse jongeren 'hun' stad noemen', zo luidt het persbericht. 'Bovendien beantwoordt BX perfect aan onze andere criteria: kort en krachtig, internationaal, eenvoudig en 'to the point'.' In mei werden op aangeven van fans en belangstellenden de clubkleuren vastgelegd op zwart en wit. (INM)