De 26-jarige gewezen Rode Duivel, die een week geleden bij zijn Zwitserse club Neuchâtel Xamax vertrok, kwam met Genk overeen dat hij op de stage zijn fysieke conditie zal onderhouden, meldt de landskampioen.

In Antalya staat een zesdaagse stage op het programma ter voorbereiding van de terugronde, die binnen twee weken start met een wedstrijd op Zulte Waregem.

Opvallende afwezige is dan weer Mohamed Sarr. De Senegalese verdediger ligt sinds eind augustus onder contract bij RC Genk maar speelde nauwelijks. RC Genk-coach Mario Been heeft al gezegd dat hij niet rekent op Sarr. (Belga/KVDA)

De 26-jarige gewezen Rode Duivel, die een week geleden bij zijn Zwitserse club Neuchâtel Xamax vertrok, kwam met Genk overeen dat hij op de stage zijn fysieke conditie zal onderhouden, meldt de landskampioen. In Antalya staat een zesdaagse stage op het programma ter voorbereiding van de terugronde, die binnen twee weken start met een wedstrijd op Zulte Waregem. Opvallende afwezige is dan weer Mohamed Sarr. De Senegalese verdediger ligt sinds eind augustus onder contract bij RC Genk maar speelde nauwelijks. RC Genk-coach Mario Been heeft al gezegd dat hij niet rekent op Sarr. (Belga/KVDA)