Willy Reynders in Sport/Voetbalmagazine: "Mijn eerste contact met die opleidingsclub dateert van bij Genk naar aanleiding van de transfer van Anele. Vorig jaar haalden we er Patosi, een enorm talent dat het goed doet, en Seedat, die zich moeilijk kon aanpassen aan het leven als prof en onvoldoende vooruitgang maakte."

"In zijn plaats komt nu Bailey, een verdedigende middenvelder. In een wedstrijd die ze met hun nieuwe lichting tegen onze beloften kwamen spelen, was hij de speler die ons het meest opviel. Hij komt voor drie weken op stage en daarna nemen we een definitieve beslissing." (CV)

Willy Reynders in Sport/Voetbalmagazine: "Mijn eerste contact met die opleidingsclub dateert van bij Genk naar aanleiding van de transfer van Anele. Vorig jaar haalden we er Patosi, een enorm talent dat het goed doet, en Seedat, die zich moeilijk kon aanpassen aan het leven als prof en onvoldoende vooruitgang maakte.""In zijn plaats komt nu Bailey, een verdedigende middenvelder. In een wedstrijd die ze met hun nieuwe lichting tegen onze beloften kwamen spelen, was hij de speler die ons het meest opviel. Hij komt voor drie weken op stage en daarna nemen we een definitieve beslissing." (CV)