Runar Kristinsson (47), ex-speler van Sporting Lokeren, ondertekent er een contract tot eind dit seizoen, met optie voor nog een jaar. Dat bevestigt de club.

Bij de Waaslanders volgt Kristinsson, die eerder KR Reykjavik in zijn geboorteland en het Noorse Lillestrom coachte, de eerder deze week ontslagen Georges Leekens op. Hij kreeg de voorkeur op Besnik Hasi, eveneens een ex-speler van Lokeren.

Degradatiezone

Kristinsson, al de 22e coach onder voorzitter Roger Lambrecht, staat voor de lastige opdracht om de ploeg uit het slop te trekken. Lokeren staat na 12 speeldagen pas op een teleurstellende 13e plaats met 10 punten, slechts één meer dan rode lantaarn Westerlo.

Vanavond moeten ze op de 13e speeldag in de Jupiler Pro League op verplaatsing naar Eupen, een belangrijk duel in de onderste regionen van het klassement. (KVDA)

Runar Kristinsson (47), ex-speler van Sporting Lokeren, ondertekent er een contract tot eind dit seizoen, met optie voor nog een jaar. Dat bevestigt de club.Bij de Waaslanders volgt Kristinsson, die eerder KR Reykjavik in zijn geboorteland en het Noorse Lillestrom coachte, de eerder deze week ontslagen Georges Leekens op. Hij kreeg de voorkeur op Besnik Hasi, eveneens een ex-speler van Lokeren.Kristinsson, al de 22e coach onder voorzitter Roger Lambrecht, staat voor de lastige opdracht om de ploeg uit het slop te trekken. Lokeren staat na 12 speeldagen pas op een teleurstellende 13e plaats met 10 punten, slechts één meer dan rode lantaarn Westerlo.Vanavond moeten ze op de 13e speeldag in de Jupiler Pro League op verplaatsing naar Eupen, een belangrijk duel in de onderste regionen van het klassement. (KVDA)