De Israëlier werd vorig seizoen door Maccabi Haifa uitgeleend aan middenmoter Bnie Sakhanin. Hij scoorde zestien keer in de Israëlische competitie en vier keer in de beker. Een mooi aantal. Willy Reynders, sportief directeur van Lokeren, licht toe: 'Ghadir is een spits zoals we die wilden. Hij is snel, uiterst wendbaar en heeft een neus voor doelpunten. Ik vergelijk hem een beetje met Barda (ex-Genk), maar ik denk dat hij minstens zo goed is. Ik verwacht erg veel van hem.'

Om die woorden kracht bij te zetten, snorde Lokeren een video op van één van de doelpunten die Ghadir scoorde voor Sakhanin. Toegegeven, een beauty. Vertrekkend vanop de eigen helft, iedereen (bal aan de voet) er aflopen en vervolgens koelbloedig afronden.

Ghadir tekende op Daknam een contract voor vier jaar en moet het nakende vertrek van Mbaye Leye (naar Zulte Waregem) opvangen.

De Israëlier werd vorig seizoen door Maccabi Haifa uitgeleend aan middenmoter Bnie Sakhanin. Hij scoorde zestien keer in de Israëlische competitie en vier keer in de beker. Een mooi aantal. Willy Reynders, sportief directeur van Lokeren, licht toe: 'Ghadir is een spits zoals we die wilden. Hij is snel, uiterst wendbaar en heeft een neus voor doelpunten. Ik vergelijk hem een beetje met Barda (ex-Genk), maar ik denk dat hij minstens zo goed is. Ik verwacht erg veel van hem.'Om die woorden kracht bij te zetten, snorde Lokeren een video op van één van de doelpunten die Ghadir scoorde voor Sakhanin. Toegegeven, een beauty. Vertrekkend vanop de eigen helft, iedereen (bal aan de voet) er aflopen en vervolgens koelbloedig afronden. Ghadir tekende op Daknam een contract voor vier jaar en moet het nakende vertrek van Mbaye Leye (naar Zulte Waregem) opvangen.