Verrassend is dat Peter Maes in de eerste plaats naar een type Harbaoui speurt en niet naar een type De Ceulaer - iemand met een actie. Nochtans is creativiteit wat dit Lokeren mist, gaf ook Maes al openlijk toe.

"De keuze voor een back-up van Harbaoui heeft alles te maken met de Afrika Cup", legt sportief directeur Willy Reynders uit. "We moeten anticiperen op de afwezigheid van vermoedelijk Copa (Ivoorkust) en Harbaoui (Tunesië)."

In dat geval blijft enkel Benjamin Mokulu - die deze zomer nog weg mocht - over als targetman. "Hij vindt toch van zichzelf dat hij een diepe spits is", merkt Reynders enigszins cynisch op. "Aan hem om dat de komende maanden te tonen."

Mokulu is een van de spelers wiens toekomst bij Lokeren bij de winterstop geëvalueerd zal worden. (MS)

Verrassend is dat Peter Maes in de eerste plaats naar een type Harbaoui speurt en niet naar een type De Ceulaer - iemand met een actie. Nochtans is creativiteit wat dit Lokeren mist, gaf ook Maes al openlijk toe. "De keuze voor een back-up van Harbaoui heeft alles te maken met de Afrika Cup", legt sportief directeur Willy Reynders uit. "We moeten anticiperen op de afwezigheid van vermoedelijk Copa (Ivoorkust) en Harbaoui (Tunesië)." In dat geval blijft enkel Benjamin Mokulu - die deze zomer nog weg mocht - over als targetman. "Hij vindt toch van zichzelf dat hij een diepe spits is", merkt Reynders enigszins cynisch op. "Aan hem om dat de komende maanden te tonen." Mokulu is een van de spelers wiens toekomst bij Lokeren bij de winterstop geëvalueerd zal worden. (MS)