In zijn wekelijkse column op Brusselsnieuws.be stak Anderlecht-woordvoerder David Steegen deze week een hand uit naar RWDM. 'Maar wij hebben geen contact meer met RSCA', reageert Vermeersch. 'Sinds de transfersoap rond Mohammed Aoulad (Anderlecht kaapte hem weg bij Brussels, red.) is het windstil.'

Voorts liet Vermeersch nog een ballonnetje op rond Roland Duchâtelet, de voorzitter van competitieleider Standard. 'Ik heb het voorbije weekend in Sint-Truiden een goed gesprek gehad met hem. Het klopt dat ze bij Standard heel wat spelers hebben die wij op uitleenbasis zouden kunnen gebruiken.'

Nieuwe hoofdsponsor

Vermeersch deed zijn uitspraken tijdens een persconferentie waarop hij Volvo de Smet in Drogenbos voorstelde als nieuwe hoofdsponsor van de club.

De autogroep prijkt met onmiddellijke ingang op alle shirts van de club, en huurt ook 25 meter aan reclamepanelen langs het veld. Daarnaast zal het bedrijf tijdens wedstrijden gebruik kunnen maken van de loges in het Edmond Machtensstadion.

'Promoveren is geen must'

RWDM doet het momenteel zeer goed in tweede klasse. De club prijkt met een 10 op 15 op de vijfde plaats, een onverhoopt succes.

Vermeersch: 'Maar toch is promoveren geen must. We willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen. Zelfs de eindronde hoeft niet per se'. (Belga/KVDA)

In zijn wekelijkse column op Brusselsnieuws.be stak Anderlecht-woordvoerder David Steegen deze week een hand uit naar RWDM. 'Maar wij hebben geen contact meer met RSCA', reageert Vermeersch. 'Sinds de transfersoap rond Mohammed Aoulad (Anderlecht kaapte hem weg bij Brussels, red.) is het windstil.' Voorts liet Vermeersch nog een ballonnetje op rond Roland Duchâtelet, de voorzitter van competitieleider Standard. 'Ik heb het voorbije weekend in Sint-Truiden een goed gesprek gehad met hem. Het klopt dat ze bij Standard heel wat spelers hebben die wij op uitleenbasis zouden kunnen gebruiken.' Nieuwe hoofdsponsor Vermeersch deed zijn uitspraken tijdens een persconferentie waarop hij Volvo de Smet in Drogenbos voorstelde als nieuwe hoofdsponsor van de club. De autogroep prijkt met onmiddellijke ingang op alle shirts van de club, en huurt ook 25 meter aan reclamepanelen langs het veld. Daarnaast zal het bedrijf tijdens wedstrijden gebruik kunnen maken van de loges in het Edmond Machtensstadion. 'Promoveren is geen must' RWDM doet het momenteel zeer goed in tweede klasse. De club prijkt met een 10 op 15 op de vijfde plaats, een onverhoopt succes. Vermeersch: 'Maar toch is promoveren geen must. We willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen. Zelfs de eindronde hoeft niet per se'. (Belga/KVDA)