Een doelpunt van man-in-vorm Taiwo Awoniyi (52.), vroeg in de tweede helft, volstond voor de manschappen van Bernd Storck voor de zege. Lokeren miste in de tweede helft nog een strafschop, via Musona. En de Zimbabwaan trapte even later ook nog op de dwarsligger.

Moeskroen blijft in de tussenstand tiende, met 35 punten. Lokeren is nog steeds laatste en telt acht punten minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren. Een quasi onbegonnen zaak voor de Waaslanders met nog slechts drie speeldagen te gaan.

Een doelpunt van man-in-vorm Taiwo Awoniyi (52.), vroeg in de tweede helft, volstond voor de manschappen van Bernd Storck voor de zege. Lokeren miste in de tweede helft nog een strafschop, via Musona. En de Zimbabwaan trapte even later ook nog op de dwarsligger. Moeskroen blijft in de tussenstand tiende, met 35 punten. Lokeren is nog steeds laatste en telt acht punten minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren. Een quasi onbegonnen zaak voor de Waaslanders met nog slechts drie speeldagen te gaan.