Dan moeten Club Brugge en Antwerp zich in de 16e finales wel ontdoen van respectievelijk Olsa Brakel (tweede nationale) en La Louvière (eerste nationale).

KAA Gent botst bij de laatste 16 vermoedelijk op Charleroi. Anderlecht speelt mogelijk tegen Excel Moeskroen, KV Kortrijk tegen Standard. Beerschot mag zich opmaken voor een duel met KV Mechelen. Een Limburgse derby tussen Racing Genk en STVV behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is Zulte Waregem-Eupen een waarschijnlijke achtste finale.

De 16e finales, die omwille van de coronacrisis met anderhalve maand werden uitgesteld, zijn voorzien op 2 en 3 februari. De achtste finales worden gespeeld vanaf dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari.

Dan moeten Club Brugge en Antwerp zich in de 16e finales wel ontdoen van respectievelijk Olsa Brakel (tweede nationale) en La Louvière (eerste nationale). KAA Gent botst bij de laatste 16 vermoedelijk op Charleroi. Anderlecht speelt mogelijk tegen Excel Moeskroen, KV Kortrijk tegen Standard. Beerschot mag zich opmaken voor een duel met KV Mechelen. Een Limburgse derby tussen Racing Genk en STVV behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is Zulte Waregem-Eupen een waarschijnlijke achtste finale. De 16e finales, die omwille van de coronacrisis met anderhalve maand werden uitgesteld, zijn voorzien op 2 en 3 februari. De achtste finales worden gespeeld vanaf dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari.