Lucas Biglia heeft een teken van leven gegeven. De Argentijnse kapitein van Anderlecht belde voor het bekerduel tegen AA Gent met coach John van den Brom.

"Lucas Biglia wenste ons succes met de bekermatch, maar wat we voor de rest gezegd hebben blijft tussen ons," vertelde coach John van den Brom aan Sporza. "Waar ik vooral blij om ben is dat hij zelf contact heeft opgenomen".

De Nederlander maakte zich overigens sterk dat hij de 26-jarige middenvelder snel weer kan inpassen in zijn basisteam. "Lucas heeft me gezegd dat hij zo snel mogelijk probeert terug te keren. Hopelijk doet hij dat ook".

Zonder verwitting

Biglia bleef zonder te verwittigen weg van de stage van RSCA in het Turkse Belek. Na enkele dagen radiostilte raakte via zijn entourage bekend dat hij ziek was.

De Argentijn speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen.

Halve finales Anderlecht won de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Beker van België tegen AA Gent op eigen veld met 1-0. In de halve finales volgt een dubbele confrontatie met KRC Genk.

Lucas Biglia heeft een teken van leven gegeven. De Argentijnse kapitein van Anderlecht belde voor het bekerduel tegen AA Gent met coach John van den Brom. "Lucas Biglia wenste ons succes met de bekermatch, maar wat we voor de rest gezegd hebben blijft tussen ons," vertelde coach John van den Brom aan Sporza. "Waar ik vooral blij om ben is dat hij zelf contact heeft opgenomen". De Nederlander maakte zich overigens sterk dat hij de 26-jarige middenvelder snel weer kan inpassen in zijn basisteam. "Lucas heeft me gezegd dat hij zo snel mogelijk probeert terug te keren. Hopelijk doet hij dat ook". Zonder verwitting Biglia bleef zonder te verwittigen weg van de stage van RSCA in het Turkse Belek. Na enkele dagen radiostilte raakte via zijn entourage bekend dat hij ziek was. De Argentijn speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen. Halve finales Anderlecht won de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Beker van België tegen AA Gent op eigen veld met 1-0. In de halve finales volgt een dubbele confrontatie met KRC Genk.