Lucas Biglia traint na drie weken afwezigheid weer mee met Anderlecht. De 26-jarige Argentijn krijgt geen boete van paars-wit en blijft ook kapitein. In een onderhoud met Herman Van Holsbeeck heeft Lucas Biglia volgehouden dat hij ziek was. "Hij heeft mij zijn doktersbriefje getoond. We kunnen hem als werkgever dus geen boete opleggen," citeert de krant La Dernière Heure de Anderlecht-manager. Biglia riskeerde een boete van 16.500 euro.

Van Holsbeeck bevestigde ook dat de middenvelder kapitein van de ploeg blijft, op aandringen van trainer John van den Brom.

8 miljoen euro

De manager zegt dat hij Biglia duidelijk heeft gemaakt dat Anderlecht nooit zal buigen voor chantage door een speler. "Is hij de rest van het seizoen een goede kapitein, dan zullen we in juni rond de tafel zitten om een oplossing te vinden."

"Tijdens deze wintertransferperiode wijken we niet van ons standpunt af. Een club die Biglia nu wil, moet 10.500.000 euro neertellen zodat wij 8.000.000 euro op onze bankrekening krijgen. Zonder dat bedrag vertrek hij niet."

De Zeeuw Met de Nederlander Demy De Zeeuw trok Anderlecht al een vervanger voor Biglia aan. Wie zal spelen? Van Holsbeeck: "Wij proberen onze trainer de beste spelers volgens onze mogelijkheden aan te bieden. Aan hem om de juiste keuze te maken."

"Trouwens, waarom zouden Biglia en De Zeeuw niet samen kunnen spelen?"

Lucas Biglia traint na drie weken afwezigheid weer mee met Anderlecht. De 26-jarige Argentijn krijgt geen boete van paars-wit en blijft ook kapitein. In een onderhoud met Herman Van Holsbeeck heeft Lucas Biglia volgehouden dat hij ziek was. "Hij heeft mij zijn doktersbriefje getoond. We kunnen hem als werkgever dus geen boete opleggen," citeert de krant La Dernière Heure de Anderlecht-manager. Biglia riskeerde een boete van 16.500 euro. Van Holsbeeck bevestigde ook dat de middenvelder kapitein van de ploeg blijft, op aandringen van trainer John van den Brom. 8 miljoen euro De manager zegt dat hij Biglia duidelijk heeft gemaakt dat Anderlecht nooit zal buigen voor chantage door een speler. "Is hij de rest van het seizoen een goede kapitein, dan zullen we in juni rond de tafel zitten om een oplossing te vinden." "Tijdens deze wintertransferperiode wijken we niet van ons standpunt af. Een club die Biglia nu wil, moet 10.500.000 euro neertellen zodat wij 8.000.000 euro op onze bankrekening krijgen. Zonder dat bedrag vertrek hij niet." De Zeeuw Met de Nederlander Demy De Zeeuw trok Anderlecht al een vervanger voor Biglia aan. Wie zal spelen? Van Holsbeeck: "Wij proberen onze trainer de beste spelers volgens onze mogelijkheden aan te bieden. Aan hem om de juiste keuze te maken." "Trouwens, waarom zouden Biglia en De Zeeuw niet samen kunnen spelen?"