Met dat bedrag biedt de ex-club van Gabi Mudingayi beduidend hoger dan wat de clausule in het contract van Biglia voorziet, namelijk acht miljoen euro. Onlangs gaf RSCA-voorzitter Van Holsbeeck te kennen dat hij het prijskaartje van de middenvelder zou laten zakken tot 5,5 miljoen om een transfer te vergemakkelijken.

De club van voorzitter Claudio Lotito troeft zo Inter en Liverpool af. De Engelsen zouden voorlopig 'maar' vijf miljoen veil hebben voor de Zuid-Amerikaan. Eerder stonden ook Arsenal, Fiorentina, Toulouse in de rij en werd Biglia zelfs in verband gebracht met Real Madrid. Met vier doelpunten kent Biglia zijn productiefste seizoen bij Sporting sinds hij in 2006 voor drie miljoen euro overkwam van Independiente.

"Serie A een droom"

De 27-jarige aanvoerder lijkt zo dichter bij zijn droom te komen om een grote transfer te realiseren. Tijdens de winterstop voegde hij zich later bij de kern wegens migraine. Onlangs gaf hij nog te kennen met Inter een gesprek te hebben gehad en dat "de Serie A altijd al een droom was".

Gisteren werd Biglia door de Anderlechtsupporters nog geviseerd, samen met Dieumerci Mbokani, tijdens een open training. Een dertigtal fans onderbrak de training en eiste een uitleg voor de 5 op 18, waardoor paars-wit de titel dreigt mis te lopen.

(ML)

Met dat bedrag biedt de ex-club van Gabi Mudingayi beduidend hoger dan wat de clausule in het contract van Biglia voorziet, namelijk acht miljoen euro. Onlangs gaf RSCA-voorzitter Van Holsbeeck te kennen dat hij het prijskaartje van de middenvelder zou laten zakken tot 5,5 miljoen om een transfer te vergemakkelijken.De club van voorzitter Claudio Lotito troeft zo Inter en Liverpool af. De Engelsen zouden voorlopig 'maar' vijf miljoen veil hebben voor de Zuid-Amerikaan. Eerder stonden ook Arsenal, Fiorentina, Toulouse in de rij en werd Biglia zelfs in verband gebracht met Real Madrid. Met vier doelpunten kent Biglia zijn productiefste seizoen bij Sporting sinds hij in 2006 voor drie miljoen euro overkwam van Independiente."Serie A een droom"De 27-jarige aanvoerder lijkt zo dichter bij zijn droom te komen om een grote transfer te realiseren. Tijdens de winterstop voegde hij zich later bij de kern wegens migraine. Onlangs gaf hij nog te kennen met Inter een gesprek te hebben gehad en dat "de Serie A altijd al een droom was".Gisteren werd Biglia door de Anderlechtsupporters nog geviseerd, samen met Dieumerci Mbokani, tijdens een open training. Een dertigtal fans onderbrak de training en eiste een uitleg voor de 5 op 18, waardoor paars-wit de titel dreigt mis te lopen.(ML)