Beide clubs bevestigen het respectievelijke nieuws.

Elsner debuteert na de interlandbreak met een thuismatch op 16 oktober tegen OHL.

KV Kortrijk

'KV Kortrijk werd woensdagavond laat door Luka Elsner op de hoogte gebracht van het feit dat hij eenzijdig zijn arbeidsovereenkomst met de club verbreekt.

Wie hem zal opvolgen bij Kortrijk, is nog niet bekend. De Kerels lieten weten 'meteen werk te maken van de aanstelling van een nieuwe hoofdcoach'.

De 39-jarige Elsner was sinds eind januari aan de slag in het Guldensporenstadion. Daarvoor trainde hij het Franse Amiens en deed een eerste ervaring in België op als coach van Union. Met de Brusselse traditieclub bereikte de oud-verdediger in 2019 de halve finale van de beker.

Standard

'Vandaag is Luka zeer enthousiast om de challenge bij onze club aan te gaan', laat Standard weten.

De Sloveen krijgt als rechterstand William Still (28) naast zich. Die deed na een eerdere passage in de staf van de Rouches tijdens het seizoen 2015-2016, ervaring op bij Lierse, Beerschot en Stade Reims.

Lees verder onder de tweet

Standard besliste maandag Mbaye Leye aan de deur te zetten, enkele dagen na het 3-1 verlies bij KV Mechelen. Met 13 op 30 prijken de Luikenaars op een teleurstellende twaalfde plaats in het klassement. Ook assistenten Patrick Asselman (T2) en Eric Deflandre (T3) kregen de bons.

Beide clubs bevestigen het respectievelijke nieuws. Elsner debuteert na de interlandbreak met een thuismatch op 16 oktober tegen OHL.'KV Kortrijk werd woensdagavond laat door Luka Elsner op de hoogte gebracht van het feit dat hij eenzijdig zijn arbeidsovereenkomst met de club verbreekt. Wie hem zal opvolgen bij Kortrijk, is nog niet bekend. De Kerels lieten weten 'meteen werk te maken van de aanstelling van een nieuwe hoofdcoach'.De 39-jarige Elsner was sinds eind januari aan de slag in het Guldensporenstadion. Daarvoor trainde hij het Franse Amiens en deed een eerste ervaring in België op als coach van Union. Met de Brusselse traditieclub bereikte de oud-verdediger in 2019 de halve finale van de beker. 'Vandaag is Luka zeer enthousiast om de challenge bij onze club aan te gaan', laat Standard weten. De Sloveen krijgt als rechterstand William Still (28) naast zich. Die deed na een eerdere passage in de staf van de Rouches tijdens het seizoen 2015-2016, ervaring op bij Lierse, Beerschot en Stade Reims. Lees verder onder de tweetStandard besliste maandag Mbaye Leye aan de deur te zetten, enkele dagen na het 3-1 verlies bij KV Mechelen. Met 13 op 30 prijken de Luikenaars op een teleurstellende twaalfde plaats in het klassement. Ook assistenten Patrick Asselman (T2) en Eric Deflandre (T3) kregen de bons.